Predstavujeme značku: RAM Audio

Predstavujeme značku: RAM Audio

Ich produkty sú od začiatku charakterizované inovatívnosťou a spoľahlivosťou. Obe tieto kvality sú stále základnými požiadavkami pre produkty značky RAM Audio.

C.E. Studio-2 je španielská firma, ktorá vyrába elektroniku už od roku 1982. Začala práve ako výrobca profesionálnej audio elektroniky. Dnes sa špecializujú na návrh a produkciu zosilňovačov pod značkou RAM Audio.

Značka RAM Audio - výrobca zosilňovačov a profesionálneho audia

Značka RAM Audio – výrobca zosilňovačov a profesionálneho audia

Nájsť RAM Audio v e-shope

Na začiatku 90. rokov s rastom spoločností so zvukovou technikou, sa zvýšil dopyt po zosilňovačoch a otvorili sa nové trhy pre Studio-2 ako výrobcu súčiastok a zariadení pre iné značky. V roku 1997 sa Studio-2 rozhodlo exkluzívne pre export vyrobiť novú sériu zosilňovačov pod svojou vlastnou značkou RAM Audio.

Na výstave Prolight+Sound vo Frankfurte v roku 1998 bola odprezentovaná legendárna BU séria (do 2000 W), ktorá sa neskôr stala vysoko-výkonnou BUXII sériou (do 8000 W).

V roku 2002 RAM Audio spustilo DQL sériu s prepínacím zdrojom QuantaPulse, ktorá sa neskôr stala DQX sériou a obsahovala navyše i ovládač siete Ethernet. Tieto série boli odpoveďou na požiadavky zákazníkov ohľadom ľahkých zosilňovačov s výkonovou špecifikáciou až do 7000 W.

V roku 2006 RAM Audio navrhlo novodobé ľahké zosilňovače, sériu S, vysoký výkon v naozaj kompaktných zariadeniach 2 a 4-kanálových modeloch do 6000 W.

Séria S

Zosilňovače série S, RAM Audio

Zosilňovače série S, RAM Audio

  • Mid Power Multi-Purpose (stredne výkonné viac-účelné?),
  • 2 a 4 kanálové modely,
  • QuantaPulse SMPS,
  • DSP, ASP a GPIO.

Produkty série S nájdete aj u nás v e-shope.

Po niekoľkých návrhoch multi-kanálových inštalačných a stredne výkonných nákladovo-efektívnych sériách ako sú T a RX séria, spustilo RAM Audio v roku 2011 sériu V nových referenčných zosilňovačov, 2 a 4-kanálových PFC strojov pre náročné aplikácie s trvalým výkonom vo všetkých kanáloch až do 12000 W.

Tieto zosilňovače môžu byť vybavené vysoko-výkonným DSP, Ethernetovým ovládačom a AES3 vstupmi.

Séria V/W

Zosilňovače série V/W, RAM Audio

Zosilňovače série V/W, RAM Audio

  • Hi Power Heavy Duty (vysoko výkonné pre náročné aplikácie?),
  • 2 a 4 kanálové modely,
  • PFC Dual QuantaPulse,
  • DSP, AES3 a Ethernet.

Produkty série V nájdete aj u nás v e-shope.

Zosilňovače RAM Audio sú dovážané do vyše 40 krajín po celom svete a RAM Audio ako aj jeho distribútori ich vystavujú na mnohých národných aj internacionálnych výstavách.

Daľšie série:

Séria ZETTA

Zosilňovače série MDi, RAM Audio

Zosilňovače série ZETTA, RAM Audio

  • Low/Mid Power Versatile,
  • 2 a 4 kanálové modely,
  • QuantaPulse SMPS,
  • ultra ľahké a kompaktné.

Produkty série ZETTA nájdete aj u nás v e-shope.

Séria MDi

Zosilňovače série MDi, RAM Audio

Zosilňovače série MDi, RAM Audio

  • Multichannel Installed,
  • 4 a 8 kanálové modely,
  • QuantaPulse SMPS,
  • GPIO option.

Produkty série MDi tiež nájdete aj u nás v e-shope.

Referencie

RAM Audio zosilňovače inštalované v divadle kultúrneho centra v Hancheng, Čína

Toto superb moderné divadlo, ktoré dokáže poňať publikum o počte až 800 ľudí, nedávno nainštalovalo rack zosilňovačov RAM Audio sérií T, S a Zetta v 4-kanálovom prevedení. Zosilňovače RAM Audio mali debut počas 11. Ročníka China Art festivalu, kde boli udelené ceny spojené s čínskou kultúrou a divadelnými predstaveniami. Ocenení umelci predviedli divákom brilantné vystúpenia. Distribútor RAM Audia pre celý čínsky trh, Guangzhou Ruisheng Audio and Light Equipment, navštívil toto podujatie a komentoval, že ozvučenie bolo naozaj vzrušujúce a intenzívne s vynikajúcou kvalitou.

Inštalácia RAM Audio v Čínskom divadle

Inštalácia RAM Audio v Čínskom divadle

Indonézske a Austrálske kostoly ozvučené RAM Audio zosilňovačmi

Indonézky distribútor RAM Audia, RTS Audio Systems, spravil inštálacie zvukového systému v 4 kostoloch Gereja Bethel Indonesia. Boli použité Space Equipment line arrays vyrobené RAM Audiom, Bose kabinety, zosilňovače série RX, S, V a Zetta od RAM Audia, rovnako ako ovládače ADM24. Spolu bolo nainštalovaných 90 zosilňovacích kanálov 2 a 4-kanálových zosilňovačov RAM Audio. Manažér RTS Audio Systems, Ruben Tampubolon, vyzdvihol excelentnú kvalitu zvuku vo všetkých kostoloch.

Inštalácia RAM Audio v indonézskom kostole.

Inštalácia RAM Audio v indonézskom kostole.

Produkty od značky RAM Audio nájdete tu.

Ak máte záujem o viac informácií, neváhajte nás kontaktovať na e-maily rock-centrum@rock-centrum.sk

About the author

admin administrator